Brandgod øvelse

Vi har holdt brandøvelse på Augustenborg Skole i dag. Det tog næsten 7 minutter at samle alle eleverne og medarbejderne. Næste gang vil vi gerne komme under 5 minutter.

Nyhed billede
Midt på formiddagen lød brandalarmen – tre korte ring lige efter hinanden. Lynhurtigt gik dørene op og gangene fyldt med elev, der i god ro og orden fulgtes ud til sportspladsen ved hallen, som er skolens samlingssted i tilfælde af brand.
På sportspladsen stillede eleverne op to og to klassevis og nød solskinnet, mens lærerne talte efter, at alle elever i deres klasse var kommet sikkert ud.
Viceskoleleder, Mette Elmerdahl, havde det overordnede overblik og tog tid. Da Mette var sikker på, at alle elever og medarbejdere var kommet ud af skolens bygninger, trykkede hun på stopuret – og gav eleverne lov til at gå tilbage til undervisningen.

Mette fortæller i et efterfølgende interview, at hun var meget tilfreds med elevernes evakuering – de gik stille og ordentligt til sportspladsen, der var hverken noget pjat eller nogen panik – og de allerfleste havde husket at efterlade taskerne på skolen og kun medbringe deres overtøj, hvis de kunne nå det, eksempelvis ankom eleverne fra hjemmekundskab iført deres forklæder.
Mette udtaler, at: ”Dagens resultat er rigtig flot, når man tænker på at der er så mange nye elever og medarbejdere på skolen”. Hun understreger dog, at der også er plads til forbedring: ”Vi brugte i alt 6 minutter og 51 sekunder på at evakuere skolen i dag – det er ikke godt nok. Vi vil gerne nå det på under 5 minutter. Det skal vi nok komme næste gang”
    Gudrun Hammer den 30-09-2014
    Efterår i SFO'en
    Her er oversigten over oktober måneds spændende aktiviteter.
    Det bliver sjovt!

Glade hilsner
    SFO'en
    Merete Nielsen den 30-09-2014
    COOL - Livsstilsændring på den gode måde
  • Tina Barlebo den 25-09-2014
    Indbydelse til åben-skole den 9. oktober. Se mere ved at køre musen henover billedet, så det bliver aktivt.

• 01-10-2014
    Kagekursus i klubben · 3A · 3B · 4A · 4B