HURRA - klubben er igang

Nyhed billede
Vi glæder os til et spændende efterår i Svellebo. Det er dejligt, at se alle børnene igen - og vi vil tage rigtig godt imod de nye børn fra 3. klasse.
Se den vedlagte plan over alle de aktiviteter der er i klubben i efteråret.

Mange hilsner
Bo, Charlotte og Camilla
    Elisabeth Christine Tang den 12-08-2014
    Framelding til lektiehjælp.
    Lektiehjælp er frivillig, men som udgangspunkt er alle tilmeldt lektiehjælp.
    Hvis man som forældrer ønsker at framelde sit barn til lektiehjælp skal det gøres på forældreintra.
    I rækken af faner i venstre side finder man Dialog. Nederst i denne række står Lektiehjælp.
    Her finder man så et billede, der viser, hvornår der er planlagt lektiehjælp. Der er sat flueben ved alle timerne som udgangspunkt. Man framelder ved at fjerne fluebenet. Frameldingen skal ske senest dagen før (inden midnat).
    Det er ikke eleverne selv, der bestemer, om man vil til lektiehjælp. Hvis en elev ikke er frameldt på forælsreintra, skal han/hun være i klassen hele timen.
    Elisabeth
    Elisabeth Christine Tang den 11-06-2014
    Materialet fra forældremødet tirsdag d. 10. juni kan ses her. Hvis I vil vide mere om reformen kan I læse meget mere på Undervisningsministeriets hjemmeside: www.uvm.dk eller på Skole og Foerældres hjemmeside: www.skole-foraeldre.dk

Tak for god opbakning og en fin stemning på mødet.
    God sommer
    Elisabeth Tang