Augustenborg Skole - din skole i lokalsamfundet

Hjemmesiden revideres pt. derfor kan der forekomme ændringer i sidens udseende.

Mød os på Facebook

Sidste skoledag

Nyhed billede
9. klasserne holdt sidste skoledag fredag, den 27. maj 2016
    Elisabeth Christine Tang den 26-05-2016
    Kære forældre og elever på Augustenborg Skole
    Fra kommende skoleår får vi lektioner på 60 minutter.
    Det betyder, at ringetiderne ændres.
    Vi starter stadig alle sammen undervisning kl. 7:45.
    0. - 3. årgang slutter undervisningen kl. 13:45 hver dag.
    4. - 6. årgang slutter kl. 13:45 tirsdag og fredag og kl. 14.45 mandag, onsdag og torsdag.
    7. - 9. årgang slutter kl. 13:45 tirsdag, kl. 14:45 mandag, torsdag og fredag, samt onsdag kl. 15:45.
    Der kører en skolebus fra skolen kl. 13:52 og igen kl. 14:50 (dog ikke tirsdag).
    Fra efterårsferien går der også en bus fra skolen onsdag kl. 15:45. Denne bus vil få en særlig rute, der tilgodeser de ældste elever. Indtil efterårsferien kan eleverne benytte sig af rute 225 og 224 med afgang fra Stavensbølgade.

I kan se et skema over undervisning og frikvareterer i det vedhæftede dokument.

Elisabeth Tang
    Gudrun Hammer den 19-05-2016
    NY SFO-MODEL
    Kære forældre til børn i SFO alderen

Fra 1. august træder en ny SFO-model i kraft i Sønderborg Kommune, hvor man kan købe de moduler, man ønsker, at ens barn kan være i SFO - se vedlagte brev fra kommunen.

Børnene på Augustenborg Skole er blandt dem, der bruger SFO'en mest i kommunen.
    Det er vi rigtig glade forlaugh
    Det betyder, at vi kan tilbyde børnene en sammenhængende skoledag og muligheden for at lege i det store fællesskab på tværs med de andre indskolingsbørn i Augustenborg by.

Og skulle der være nogen, som ikke går i SFO nu, og som kunne tænke sig at prøve det?! - I er så hjertelig velkomne og kan med fordel kigge på dette nye tilbud
    wink

Mange hilsner
    fra alle os i SFO'en
    Mette Elmerdahl den 02-05-2016

Information omkring vinduesudskiftning

I den kommende tid udskifter Sønderborg Kommune vinduerne på Augustenborg skole.

Vi vil derfor gerne informere jer, om nogle af de tiltag der kommer til at foregå på skolen, fra uge 18 og frem til medio september.

Vi starter op med at indhegne byggepladsen, opstille skurvogne og levere de   første vinduer, allerede i uge 18.

I forbindelse hermed vil der være mindre gener for både elever og personale, men vil forsøge at tilpasse byggepladsen til driften af skolen.

I forbindelse med demontering af de eksisterende vinduer vil i opleve nogle arbejdsmiljømæssige tiltag som skal efterleves af håndværkerne.

Der er på baggrund af de forundersøgelser der blev foretaget i løbet af sommeren 2015, foretaget en miljøklassificering af de vinduer og fuger som skal udskiftes. Dette er gjort således, at vinduerne kan bortskaffes på korrekt vis.
    Som sædvane for vinduer af ældre dato indeholder den udvendige vinduesmaling forskellige tungmetaller.  Dette vil betyde, at håndværkerne som skal nedtage vinduerne skal have heldragter og handsker på, så de er beskyttet mod det støv som kan frigives ved nedtagningen.
    Inden nedtagning vil lokalerne bliver aflåst og først genåbnet når lokalet er rengjort.
    For de øvrige håndværker og bruger af skolen, vil i ikke være berørt.
    Alt affald vil ligeledes blive opbevaret inden for byggepladshegnet i tildækket container.

Vinduesudskiftningen er opdelt i 4 etaper og den første etape vil indbefatte biblioteket og hele fløjen fra 1974 og kun de vinduer der ikke udskiftet inden for de sidste 5 år.

Ved spørgsmål bedes i kontakte

Augustenborg Skole, Ulrik Rossen, 2762 5246
    Sønderborg kommune Bygninger og Energi, Jens Bak, 2790 6591.

Vh

Jens Bak