Kæmpe-kompetencer i 8. årgang

Kom det bag på os? - en øjenvidne-beretning

Nyhed billede
Torsdag d. 13. nov. 2014 deltog 3 hold fra Augustenborg Skoles 8. årgang i Regionsmesterskaber i Skole Skills. 65 hold fra sønderjyske folke- og friskoler deltog på Skansen i Sønderborg – nogle med hele klasser som heppekor – Augustenborg Skole med ni elever fra vores 3 8. klasser – og uden heppekor.
Holdene, der skal bestå af både piger og drenge, dystede i konstruktion af minispær, piskning af æggehvider, samling af stylter med efterfølgende gåtur og andet lignende. Altså øvelser i håndværksmæssige kompetencer, men først og fremmest øvelse i samarbejde! Det hold, der i situationen er i stand til at tilrettelægge arbejdsgangen mest smart, vinder.
Altså 700 mennesker på Skansen, 65 deltagende hold, 6 løb med 10- 12 baner i hvert løb, EUC-Syd-elever som tidtagere, morsom konferentier, fed stemning, og hvad sker der så?
Augustenborg Skoles 3 hold er markant hurtigst af alle!
Holdene fra 8.a og 8.c får noteret de to hurtigste tider – 8.a med dagens suverænt hurtigste tid. 8.b førte klart deres bane i 4. løb, men var ikke opmærksomme på noget æggeblomme i hviden – og de blev overhalet af tre andre hold, og måtte tage til takke med en dårlig tid – øv.
Hvad så nu? Danmarksmesterskaber i Bella-centeret 9. januar – 3 klasser i bus – denne gang heppekor, forhåbentlig en spændende dag med tilhørende uddannelsesmesse som bonus.
Og så kommer spørgsmålet: Hvorfor var det lige, at vi blev nr. 1 og 2 ud af 65 hold?
Det lette svar er: Fordi vi er bedre end de andre, men svaret er nok lidt længere…
Hvis du, der lige har læst dette, har svaret, så er vi nogle, der er meget interesserede.
Øjenvidne til en begivenhed, der har skabt en del eftertanke:
Mogens Johansen, ud-af-huset-koordinator på Augustenborg Skole mail: mogens.johansen5@skolekom.dk • ikon
  Gudrun Hammer den 12-12-2014
  NY SFO I KENDTE RAMMER - JANUAR 2015!
  Kære forældre i SFO'en. Nogle har måske bemærket, at der er noget i gære i SFO'en - læs mere om ændringerne i SFO'en i vedlagte brev
 • ikon
  Merete Nielsen den 05-12-2014
  Være opmærksom på at der er udarbejdet en ny køreplan for bus nr. 735. Ændringen gælder fra den 14. december 2014. Køreplanen har ændrede morgentider.
 • ikon
  Gudrun Hammer den 01-12-2014
  JUL I SFO'en - se månedsplanen! - det er en travl tid i SFO'en og der sker også meget på medarbejder fronten - se derfor også vedlagte informationsbrev.
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen